Bådlån

Mange drømmer om en båd, men drømmen braser ofte når det kommer til økonomien.

En båd er et stykke meget dyrt legetøj og derfor er der også mange der ikke får opfyldt deres drømme. Når du skal have en båd, skal du naturligvis betale for båden og derudover kommer havneplads, udstyr, forsikring og mange andre nødvendige ting som man er nødt til at betale, for at glæde ud af båden.

Er et bådlån en god ide?

Måske, måske ikke. Det er helt op til den enkelte. Har man drømmebåden foran sig til et rigtig godt tibud, men ikke har økonomien lige nu, kan det være en god ide at låne det der mangler for at få råd til båden.

Har man ikke udsigt til at kunne betale tilbage, eller er den månedlige betaling en for stor udgift for den månedlige økonomi er det naturligvis en rigtig dårlig ide at låne til en båd, da en båd for mange er en ting der er nice to have og ikke need to have.

Et bådlån kan laves på mange måder.

Man kan låne til en båd i banken, men ofte er banken ikke så vild med låne ud til ting som både. Derfor kan det være en ide at kigge på andre former for finansiering, hvis man eksempelvis mangler 50.000 til 100.000 for at kunne realisere sit båd projekt.

Vi har 2 muligheder vi vil vise herunder:

Låneguiden:

Låneguiden er en rigtig god ide, hvis man vil have gode tilbud på lån. Klik på linket og udfyld formularen for at få det bedste lån på båden du drømmer om:

Forbrugslån:

Hvis du mangler en smule kan det overvejes at tage et lille kviklån. Det er meget vigtigt at man kan betale hurtigt tilbage her, da renten er alt for høj i forhold til hvad man får ud af det, og de er ret aggressive for at komme efter en. Det skal være den sidste udvej, og vi anbefaler låneguiden i langt de fleste tilfælde.

Her er lånet som vi anbefaler mest: